Sárkányok
Sárkányok
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Sárkányleírások
 
Sárkányfajok
 
Történetek, legendák
 
Egyéb misztikus lények
 
Szavazás
Egy szokásos, dögunalmas kérdés: Neked hogy tetszik a portál?:)

Fantörpikus! (Király)
Nagyon jó
Jeles
Hátizé...
Rossz
Főőőrteeelmeees!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Csontsárkány

Csontsárkány

Veszedelmes, haláltkeltő, rémisztő lények. Holt sárkányok csontjaiból állnak össze... de hogyan?

Nekromanták, a sötétség varázshasználói képesek feléleszteni őket. Fogj egy halott sárkányt, várd meg, amíg márcsak a csontjai maradnak, majd egy bonyolult varázsigét kántálva keltsd életre a csontokat. Ez a recept. A varázsigét csupán a nekromanták ismerik és nem adják át senkinek ezt a tudást.

A csontsárkány a keleti sárkányokhoz hasonlóan föls és levegő mágiát használva képes repülni, a szárnyain feszülő bőr híján.

 

Under Contsrictor

--

Ez itt a Heroes of migth and magic IV egyik legerősebb (5-ös szintű) szörnye. A Halál/Necropolis várban kapható, a Csont Temető megépítésével. Csökkenti az ellenséges sereg morálját!

Különlegességei: -Pánik (Pánikot kelt az ellenfélben, aki emiatt elszalad tőle)

-Csontváz (Nagyobb a távolsági védelme)

-Élőhalott (Nehezebb elpusztítani, csökkenti az ellenség morálját, nem hatnak rá a morál, szerencse stb. varázslatok, melyek csak az élőkre hatnak)

"Félelmetes volt! Egy sárkány csontból! És nem voltam rá képes, hogy legyőzzem"

 

Möraja

 
Cset
Kerüljétek a káromkodást és más oldalának leszólását. Erről a portálról azt mondtok, amit akartok, de másokével ezt ITT NE TEGYÉTEK! Az elöbbi ilyen akcióból tanulva korlátoztama chat használatát. Köszönöm: Möraja
 
Linkek
 
Zene, Music
 
Mágnes az idő vasfogához
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!